Anlık Bildirim

Dişlerin tüm yüzeylerini temizleyebildiği iddia edilen diş fırçası satışa sunulacak

Tüm dişleri 50 saniyede fırçaladığı iddia edilen BruBruBrush adlı ürün geliştirildi. Fırçanın geliştiricileri yeni fırçanın; rakiplerine oranla çok daha titiz bir temizlik yaptığını belirtiyor.

Dişlerin tüm yüzeylerini temizleyebildiği iddia edilen diş fırçası satışa sunulacak Tam Boyutta Gör

Gelişen teknoloji ile birlikte son zamanlarda çok farklı özelliklere ve donanımlara sahip diş fırçaları piyasaya sürülmüş durumda; tüm dişleri 30, 20, 10 hatta 3 saniyede bile fırçaladığı iddia edilen ürünler diş fırçası piyasasını epey hareketlendirmişti. Şimdi ise tüm dişleri 50 saniyede fırçaladığı iddia edilen BruBruBrush adlı ürün geliştirildi. Yeni fırça rakiplerine göre biraz yavaş kalsa da fırçanın geliştiricileri yeni fırçanın; rakiplerine oranla çok daha titiz bir temizlik yaptığını belirtiyor.

Piyasada bulunan ve dişlerin hepsini kısa sürede fırçaladığı öne sürülen ürünlerin hemen hemen hepsinde kıllarla kaplı bir çeşit ağızlık bulunuyor. Kullanıcı bu ağızlığı ısırıyor ve daha sonra diş fırçasında bulunan motoru çalıştırıyor. Motor diş fırçasında bulunan kılların titreşmesine sebep oluyor ve böylece dişler fırçalanmış oluyor. BruBruBrush'un geliştiricileri ise bu cihazlar düzgün bir şekilde çalışmıyor çünkü kılların sayısı ve kılların titreşme gücü içeriğindeki motor dolayısıyla güçsüz kalıyor.

BruBruBrush

Dişlerin tüm yüzeylerini temizleyebildiği iddia edilen diş fırçası satışa sunulacak Tam Boyutta Gör

BruBruBrush; yukarıdaki sorunu her biri kıllarla kaplı olan ve dönebilen 3 farklı elektrikli baş fırça ile çözdüğünü iddia ediyor. Kullanıcılar yeni fırçayı aynı geleneksel diş fırçalarında olduğu gibi elleriyle hareket ettiriyor ancak bu işlem fiziksel olarak ''fırçalama'' hareketi gerektirmiyor zira yeni fırça bu işlemi kendisi yapıyor. Kullanıcıların sadece cihazı dişlerinde gezdirmesi ve doğru yerlerde tutması gerekiyor.

Yeni fırçanın kıllı olfan baş kısımları değişebiliyor ve ürün sıradan diş macunları ile kullanılabiliyor. Firma yıllık 80 dolarlık bir ücret karşılığında kullanıcılarına abonelik hizmeti sağlıyor ve kullanıcılara her 3 ayda 1 yeni fırça başları gönderiyor.

Yeni fırçanın planlanan satış fiyatı 229$ olarak belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10095 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
astronomi ve uzay bilimleri, bilim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim