Anlık Bildirim

Kullanıcıların, Nvidia DLSS kütüphanesini güncelleyebildiği DLSS Swapper yayınlandı

DLSS piyasaya sürülmesinden bu yana birçok sürüm güncellemesi aldı. Brad Moore adındaki bir geliştirici, oyuncuların manuel olarak kütüphaneyi güncelleyebileceği bir uygulama geliştirdi.

DLSS'nin piyasaya sürülmesinden bu yana, birçok sürüm güncelleştirmesi yapıldı ve geliştiriciler, yeni bir sürüm çıktığında oyunlarının DLSS kitaplıklarını nadiren güncellemeye başladı. Neyse ki bir geliştirici, desteklenen herhangi bir oyunun DLSS kitaplığını güncellemenize olanak tanıyan bir uygulama geliştirmeyi başardı.

Kitaplık dosyalarını değiştirerek herhangi bir DLSS uyumlu oyun için kitaplığı kolayca güncelleyebilirsiniz. Bazen güncelleme iyileştirmelerle birlikte gelir ancak sorun çıkardığı zamanlar da yok değil. Güncellemeden sonra herhangi bir problemle karşılaşırsanız en azından güncellemeyi kolayca geri alabilirsiniz. Bir yedeğiniz olmasa bile, TechPowerUp sitesinin veritabanından tüm DLSS kitaplıklarına erişebilirsiniz, böylece güncellenmiş bir sürümle ilgili sorunlarla karşılaşırsanız belirli bir başlık için orijinal DLSS kitaplığını indirebilirsiniz.

Tüm kitaplık elinizin altında

Brad Moore adlı bir geliştirici sayesinde, oyunlarınızın DLSS kitaplığını güncellemek DLSS Swapper ile çok daha kolay hale gelecek. Bu araçla, kullanmak istediğiniz DLSS kitaplığını seçebilir, indirebilir ve kullanımda olan DLSS kitaplığı dosyalarını değiştirebilirsiniz. TechPowerUp veritabanını kullanan uygulama sadece buna bağlı kalmıyor,başka bir yerde elde ettiğiniz kitaplık dosyalarınızı kullanarak kitaplığı kendiniz de güncelleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim