Anlık Bildirim

Doctor Who: The Lonely Assassins, mobil cihazlar için yayınlandı

Bilim kurgu filmler ve diziler arasında en popüler yapımlardan biri olan Doctor Who'nun yeni oyunu Doctor Who: The Lonely Assassins, mobil cihazlar için yayınlandı.

Doctor Who: The Lonely Assassins, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Maze Theory ve Another Indie'nin birlikte yaptığı, geliştiriciliğini ise Kaigan Games'in yaptığı yeni Doctor Who oyunu Doctor Who: The Lonely Assassins, mobil cihazlar için yayınlandı.

Bizlere interaktif bir macera oyunu sunan Doctor Who: The Lonely Assassins'te ana düşman Doctor Who takipçilerinin fazlasıyla yakından tanıyacağı Weeping Angels ya da Türkçesi ile Ağlayan Melekler. Oyunda bize yardımcı olan ve aslında yönlendirdiğimiz karakter de yine Doctor Who takipçilerinin tanıyacağı Petronella Osgood. Oyun eski sahibi hakkında sırları açığa çıkarmaya çalıştığınız bir telefonu bulmanız ile başlıyor. 

Doctor Who: The Lonely Assassins; şu anda iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play'de erişilebilir durumda. Ayrıca Steam için de yayınlanmış durumda. Oyun iOS'ta 27,99 TL, Android'de 30,99 TL. Oyunun mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Games $3.99 807,7 MB

Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Doctor Who: Lonely Assassins Maze Theory Limited Çevrimdışı ?36,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim