Anlık Bildirim

Dogecoin (DOGE) Coinbase Pro’da listelendi

Elon Musk'ın desteğiyle büyük kitleye ulaşan Dogecoin, ABD'nin en büyük kripto para borsası Coinbase Pro'ya eklendi. Şaka amaçlı geliştirilen Dogecoin, düşüşten en az etkilenen paralardan biri oldu.

Dogecoin (DOGE) Coinbase Pro’da listelendi Tam Boyutta Gör

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase Pro, son zamanların çok ses getiren “meme” kripto parası Dogecoin’i listeleyeceğini duyurdu.

Kripto para borsası Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, şu açıklamalarda bulundu:

“Bugünden itibaren, ticaretin desteklendiği bölgelerde DOGE artık kullanılabilir. Yatırımcılar şu an için emir veremeyecek ve hiçbir emir oluşturulamayacak. Likidite koşulları karşılandığında, işlemler 3 Haziran Perşembe günü başlayacak.”

Esasında Dogecoin’in listelenmesi bekleniyordu, borsanın CEO’su Brian Armstrong, iki hafta önce Dogecoin’in yaklaşık altı ila sekiz hafta içinde Coinbase’de listelenebileceğini aktarmıştı. Fakat Dogecoin, beklenenden daha erken erken yatırımcıları ile buluştu. Dogecoin çılgınlığı son dönemde biraz durulsa da artık Dogecoin belli başlı tüm kripto para borsalarında işlem görebiliyor. Bu son gelişme ile birlikte yatırımcılar hızlı tepki vermişe benziyor, şayet 0,32 dolar seviyesinde seyreden DOGE, haberden sonra 0,44 dolar seviyelerini gördü. 

Haberi hazırladığımız sıralarda Dogecoin (DOGE), CoinMarketCap verilerine göre 0,42 dolardan işlem görüyor. Dogecoin’in hacmine göre en büyük altıncı kripto para olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim