Anlık Bildirim

Dogecoin kurucu ortağı, Mozilla’yı hedef aldı

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Mozilla'nın kripto para hakkındaki kararını eleştirdi. Mozilla'nın tartışma yaratan kararı ve Markus'un açıklamaları haberimizde.

Dogecoin kurucu ortağı'ndan Mozilla’ye eleştiri Tam Boyutta Gör

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Mozilla Vakfı’nın kripto bağışlarını durdurma kararını eleştirdi. Markus, Vakfı, bir internet çetesine boyun eğmekle suçladı.

"İnternet Çetesine Boyun Eğdiniz için Teşekkürler"

Geçen hafta Mozilla, kripto para birimi bağışlarını kabul ettiğini duyuran bir tweet atmıştı. Ancak birçok Firefox kullanıcısı bu konuda Mozilla’yı eleştirdi. Mozilla Vakfı da geri adım attı. Kripto para birimlerinin çevresel etkisi hakkında önemli bir tartışmaya yol açtığını söyleyen Vakıf, bu planını rafa kaldırdı.

Durum böyle olunca Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da Twitter’ın yolunu tuttu ve Mozilla Vakfı’nın attığı tweeti alıntıladı. Markus, “Gerici bir internet çetesine boyun eğdiğiniz için teşekkür ederim” diyerek eleştirisini dile getirdi ve şunları söyledi:

“Açık olmak gerekirse, çevreyi önemsemeliyiz, birinci dünya ülkesinde yaşıyorsak ve Twitter'da sızlanıyorsak, gezegen için oldukça kötü olduğumuzu kabul edin ve her şey en kötüsüymüş gibi davranmaya çalışmayı bırakın”

Bu arada işin ilginç kısmı Mozilla’nın uzun yıllardır aslında kripto para birimleriyle iç içe olması. Şirket, 2014 yılında kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim