Anlık Bildirim

Dört yeni Mortal Kombat filmi için hazırlıklar yapılıyor

Yeni filmde Sub-Zero'yu canlandıran Joe Taslim, dört devam filmi için Warner Bros ile anlaşma imzaladığını söyledi. Ancak devam filmlerinin kaderi henüz belli değil.

Dört yeni Mortal Kombat filmi için hazırlıklar yapılıyor Tam Boyutta Gör

Mortal Kombat serisi önümüzdeki yıllarda da beyaz perdede kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Yeni filmde Sub-Zero'yu canlandıran Joe Taslim, yapımcı stüdyo Warner Bros'un dört yeni Mortal Kombat filmi için hazırlıklar yaptığını söyledi. Yeni reboot filmi başarıya ulaşırsa şirket seriyi devam ettirmeyi planlıyor.

Variety'ye konuşan Joe Taslim,"Serinin devam etmesi durumunda dört yeni film için anlaşma imzaladım. Ancak devam filmleri gelecek mi şu anda belli değil. Umuyorum yeni bir film daha çekeriz." şeklinde konuştu.

Yeni Mortal Kombat filmi şu anda özellikle de serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanı rekor kırıp tarihin en çok izlenen +18 fragmanı olmayı başarmıştı. Yani Warner Bros sinemaseverlerde önemli bir beklenti ve heyecan oluşturmayı başardı ancak bakalım film bu beklentileri karşılayabilecek mi.

Mortal Kombat filmi 23 Nisan'da HBO Max ve sinemalarda aynı anda yayınlanacak. Türkiye'de ise sinemalar kapalı olduğu için maalesef filmi yasal yollardan izleme imkanımız bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17347 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mortal kombat, mortal kombat filmi ve
4 etiket daha warner bros sinema film Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim