Anlık Bildirim

DreameBot L10s Pro: Akıllı ve güçlü temizlik çözümü

DreameBot L10s Pro, gücü ve akıllı özellikleriyle, ev kullanıcılarına pratik ve etkili bir temizlik çözümü sunuyor.                                              
DreameBot L10s Pro: Akıllı ve güçlü temizlik çözümü Tam Boyutta Gör
DreameBot L10s Pro, derinlemesine paspaslama özelliğiyle güçlü süpürme yeteneklerini harmanlayarak, minimalist şarj istasyonu ile ev temizliğine yeni bir boyut getiriyor. Ahşap, fayans, halı ve diğer zeminler için dört emme seviyesi ve üç su kullanım seviyesi sunarak adapte temizlik imkanı sağlıyor. Üstelik kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda uygulama üzerinden anlık olarak emme ve su kullanım seviyelerini değiştirmek mümkün.

Güçlü Emiş ve Paspas Özellikleri

Özellikle evcil hayvan sahiplerine yönelik olarak tasarlanan DreameBot L10s Pro, 5.300 Pa emiş gücüyle halıların derinliklerindeki tozları etkili bir şekilde temizlerken, kiri ve kırıntıları yok ediyor. Kauçuk fırça sistemi, evcil hayvan tüyleriyle başa çıkarken, bu ürünü ideal bir tercih haline getiriyor.

Engelleri Görür, Sakınır

L10s Pro, temizlik esnasında engelleri algılayarak doğru bir şekilde kaçınıyor ve sıkışma riskini önlüyor. Sensörleri sayesinde etraftaki büyük nesneleri algılayarak etkili bir temizlik sağlıyor.

DreameBot L10s Pro: Akıllı ve güçlü temizlik çözümü Tam Boyutta Gör

Akıllı ve Hassas Temizlik

Zemin türlerine göre otomatik olarak emiş gücünü ayarlayan DreameBot L10s Pro, kilim ve halıdaki kirleri hassas bir şekilde temizleyerek derinlemesine bir temizlik sunuyor. Ayrıca, 7 mm'ye kadar olan engelleri rahatlıkla aşabiliyor.

Akıllı Navigasyon ve Uzun Süreli Temizlik

L10s Pro, ev haritasını hızlı bir şekilde çıkarır ve temizlik rotasını optimize eder. Akıllı LİDAR navigasyon sistemi sayesinde hızlıca evin haritasını oluşturarak uzun süreli temizlik seansları için gereken tüm gücü sunar. 5.200 mAh kapasiteli pil sayesinde uzun süreli ve etkili temizlik yapabilir.

DreameBot L10s Pro, üç boyutlu yapısal ışıklandırma, LİDAR navigasyon ve kapsamlı halı temizliği için sunduğu 5.300 Pa emiş gücünü minimal ve şık bir tasarımla buluşturuyor.

DreameBot L10s Pro: Akıllı ve güçlü temizlik çözümü Tam Boyutta Gör
DreameBot L10s Pro, Hepsiburada'da 15,959 TL liste fiyatı yerine kampanyalı satış fiyatı olan 11,490 TL'den satın alınabilir. Hepsiburada'da satın almak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

DreameBot L10s Pro Teknik Özellikler:

Emiş Gücü: 5.300 Pa
Batarya Kapasitesi: 5.200 mAh
Su Tankı Kapasitesi: 190 mL
Toz Haznesi Kapasitesi: 450L
Çalışma Süresi: 280 dakika (Sessiz modda süpürme ve paspas)
Ses Düzeyi: 20 dB
Ağırlık: 3.7 kg

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim