Anlık Bildirim

Düşük faizli taşıt kredilerine yönelik bir anlaşma da Ford ve Yapı Kredi'den geldi

Ford ve Yapı Kredi ortaklığında faaliyetlerine devam eden Ford Finans, Ford marka binek ve ticari araç satın alımlarında taşıt kredisi faizlerini düşürdü. Söz konusu kampanya 3 Ekim'de başlayacak.

Düşük faizli taşıt kredilerine yönelik bir anlaşma da Ford ve Yapı Kredi'den geldi Tam Boyutta Gör

Kamu bankalarının yerli üretim yapan otomotiv firmalarını dahil ettiği taşıt kredisi kampanyasının ardından bir anlaşma da Ford ve Yapı Kredi’den geldi. Otomotiv sektörünü desteklemek amacıyla yapılan iş birliğine göre, ticari ve binek araçlarda yüzde sıfırdan başlayan faiz oranlarının geçerli olacağı belirtildi.

Yapılan iş birliğine göre, hafif ve orta ticari araçlar kapsamında 72 bin TL tutarındaki 12 ay vadeli krediye yüzde sıfır, 36 ay vadeli krediye yüzde 0,68 faiz oranı uygulanacak. Ford Transit Minibüslerde 100 bin TL tutarında 12 ay vadeli krediye yüzde sıfır, 36 ay vadeli krediye yüzde 0,68 faiz oranı sunulacak.

Ford binek araç modellerinde ise 70 bin TL tutarında 12 ay vadeli krediye yüzde sıfır veya 24 ay vadeli kredi yüzde 0,49 faiz oranlarına varan kredi seçenekleri ile müşterilerin ilgisine sunulacak. Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Bu kararın iç piyasayı hareketlendireceğini düşünüyoruz. Ford Finans markası altında sunduğumuz ekim ayı kampanyamızın sektörümüze ve tüm müşterilerimize hayırlı olmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Ford ve Yapı Kredi ortaklığında faaliyetlerine devam eden Ford Finans’ın faiz oranlarını düşürdüğü kampanya 3 Ekim’den itibaren geçerli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim