Anlık Bildirim

Electronic Arts sadece Ultimate Team'den 1.62 milyar dolar kazanıyor

Spor oyunlarının içerisindeki Ultimate Team modundan Electronic Arts'ın ne kadar kazandığı açıklandı. Her yıl artan kazanç şaşırtıcı cinsten.

EA, Ultimate Team'den 1.62 milyar dolar kazanıyor Tam Boyutta Gör

Hem Electornic Arts'ın hem de oyun dünyasının en popüler oyun serileri arasında şüphesiz spor serileri bulunuyor. Özellikle FIFA serisi tüm dünyada büyük ilgi gören bir seri. Sadece FIFA değil, EA'nin diğer oyun serileri de spesifik bölgelerde bir hayli popüler. Bu spor oyunlarının içerisinde de bildiğiniz gibi Ultimate Team isimli bir mod bulunuyor. Ücretsiz olarak erişebildiğiniz bu modda eğer bir şeyler başarmak istiyorsanız ekstra para harcamanız gerekebiliyor ancak ücretsiz de oynayabiliyorsunuz. Geçtiğimiz saatlerde EA'nin Ultimate Team modlarından ne kadar kazandığı açıklandı. 

EA, Ultimate Team'den 1.62 Milyar Dolar Kazanıyor

Video oyunu analisti Daniel Ahmad geçtiğimiz saatlerde EA'nin spor serilerine eklediği Ultimate Team'den toplamda ne kadar kazandığını açıkladı. Hangi oyundan ne kadar kazandığını açıklamamış ancak büyük br kısmın FIFA'dan geldiğini varsayabiliriz. Yalnızca 2021 mali yılında 1.62 milyar dolar kazanç sağlamış Electronic Arts.

Önceki yıllara baktığımızda ise kazancın kademeli bir şekilde yükseldiğini de görebiliyoruz. Özellikle 2018 mali yılında ciddi bir artış söz konusu. Yıllara göre Ultimate Team kazançlarını aşağıda bulabilirsiniz.

2021: $1.62 milyar

2020: $1.49 milyar

2019: $1.37 milyar

2018: $1.18 milyar

2017: $775 milyon

2016: $660 milyon

2015: $587 milyon

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim