Anlık Bildirim

AMD ekran kartlarının DOTA 2 ve PUBG performansı arttırıldı

PUBG, DOTA 2 veya Overwatch gibi popüler eSpor oyunlarından birisini oynuyorsanız ve Radeon serisi ekran kartınız varsa yeni güncelleme ile performans artışı sizi bekliyor.

Artık popüler oyunlar çıktıktan sonra performansı optimize etmek adına ekran kartı güncellemeleri önem kazanmaya başladı. AMD bu hafta eSpor yapımlarına önemli bir performans desteği verdi.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 neler sunuyor?

Radeon Software Adrenalin Edition adı altında yayınladığı güncellemelerinde, geliştiriciler ile doğrudan görüşmeler yapan Project ReSX (Radeon eSports Experience) ekibinin çalışmalarına da yer vermeye başlayan AMD, son sürümde eSpor oyunlarında önemli performans artışları elde etti.

Yeni 18.3.1 sürümünde Radeon ekran kartlarının performansları PUBG için Full HD çözünürlükte yüzde 11, DOTA 2 için 4K çözünürlükte yüzde 6, Overwatch için 1440p çözünürlükte yüzde 3 civarında daha iyi kar oranları yakalandı. Testler Radeon RX 580 8GB ekran kartı, Intel i7 7700K işlemci ve 16GB DDR4-3000 Mhz RAM bellek konfigürasyonunda yapılmış.

Radeon temelli oyuncu sistemlerinde bu oyunu oynayanlar yeni güncelleme ile bahse konu performans artışlarına şahit olacaklar. Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 sürümü indirmeye sunulmuş durumda.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim