Anlık Bildirim

Elden Ring'ten güzel haber: Oyunun yapımı tamamlandı

Yeni neslin en çok merak edilen oyunlarından biri olan FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring'ten güzel haber geldi. Oyunun yapımı tamamlandı.                     

Elden Ring'in yapımı tamamlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bandai Namco'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise FromSoftware'in yaptığı aksiyon RPG türündeki oyun Elden Ring’ten güzel haber geldi.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Elden Rig'in yapımı tamamlandı. Bundan sonra yalnızca oyunun dağıtım aşaması kaldı. Kısaca artık oyun bir erteleme yaşamayacak. Elden Ring; PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için 25 Şubat 2022'de çıkış yapacak. Oyunun detaylarını ve son fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Elden Ring Detayları

Heyecanla Dolu Devasa Bir Dünya
Çeşitli olayları içinde barındıran açık arazilerin, karmaşık ve üç boyutlu tasarımlara sahip büyük zindanlarla buluştuğu devasa bir dünya. Yolculukların sırasında, bilinmeyeni keşfetmenin ve tehditlerin üstesinden gelmenin verdiği o tatmin edici başarım hissi seni bekliyor.

Karakterini Oluştur
Karakterinin görünüşünü özelleştirebilmenin yanı sıra kuşanabildiğin silahlardan, zırhlardan ve büyülerden de dilediğin kombinasyonu oluşturabilirsin. Karakterini oyun tarzına göre şekillendirebilir, istersen güçlü bir savaşçı olmak için fiziksel gücünü arttırabilir, istersen de bir büyü ustası olabilirsin.

Bir Efsaneden Esinlenilmiş Destansı Bir Drama
Parçalar halinde işlenen çok katmanlı bir hikâye. Karakterlerin çeşitli düşüncelerinin Lands Between'de kesiştiği destansı bir drama.

Seni Dolaylı Olarak Başkalarına Bağlayan Eşsiz Bir Çevrimiçi Deneyim
Diğer oyuncularla doğrudan etkileşime geçebileceğin ve birlikte seyahat edebileceğiniz çok oyunculu modun yanı sıra oyun, başkalarının varlığını hissetmeni sağlayacak benzersiz bir eşzamansız çevrimiçi unsuru da destekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim