Anlık Bildirim

Elon Musk, Cybertruck hakkında yeni açıklamalarda bulundu

Elon Musk, üretimi 2022 yılına ertelenen Cybertruck modeli hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Yeni araç 4 motora sahip olacak ve bir tank gibi hem ön hem de arka tekerlekten yönlendirilebilecek.

Elektrikli tank geliyor: İşte Cybertruck'ın yeni özellikleri Tam Boyutta Gör

Cybertruck modeli hakkında uzun süredir sessizliğini koruyan Tesla, en son Ekim ayında herhangi bir açıklama yapılmadan aracın bilgilerini siteden kaldırarak üretimi 2022 yılına ertelediğini duyurmuştu. Bu sessizliği bozan Elon Musk, Twitter’dan yeni açıklamalarda bulundu.

Farklı sürüş yetenekleri ve 4 motor ile geliyor

Cybertruck'ın üretim öncesi özellikleri arasında yer alan tek motorlu, çift motorlu ve üç motorlu güç aktarma seçeneğinin değiştiğini söyleyen Musk, "İlk üretim, her tekerleğin bağımsız, ultra hızlı tepkili tork kontrolüne sahip dört motorlu bir varyant olacak." sözlerini dile getirdi. Bununla beraber Cybertruck'ın, her tekerleğinde motor bulunan Rivian R1T gibi elektrikli araç modelleri ile rekabet edebileceğini söyleyebiliriz. 

Cybertruck'ın bir tank gibi dönme yeteneğine sahip olup olmadığı sorularına ise, hem ön hem de arka tekerlekten yönlendirme imkanı sunulacağını açıklayan Musk, ayrıca aracın "bir yengeç gibiçapraz sürüşe olanak tanıyacağını söylüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim