Anlık Bildirim

Elgato Facecam çok iddialı

Elgato Facecam modeli Sony Starvis CMOS sensör ve tamamen cam Elgato Prime lensleri ile bir web kamerasından beklenenin çok daha ötesinde görüntü kalitesi sunuyor.

Elgato Facecam web kamerada devrim yapıyor Tam Boyutta Gör

Pandemi nedeniyle insanların eve kapanmasının en fazla etki ettiği alanlardan birisi de uzaktan eğitim ve yayıncılık oldu. İnsanlar yoğun biçimde web kameralarına hücum etti ve üretim sıkıntıları bile yaşandı. Üreticiler büyüyen pastadan pay almak için iddialı ürünler piyasaya sürüyor. 

Elgato Facecam özellikleri ve fiyatı

Yayıncılık konusunda çok başarılı ekipmanları olan Elgato ilk kez web kamerası ile karşımıza çıkıyor. Elgato Facecam zaten yoğun bir rekabetin olduğu bu alanda firmanın cesur bir hamlesi olmuş. 

Elgato Facecam modeli Sony Starvis CMOS sensör barındırırken stüdyo kalitesinde f/2.4 24-mm Elgato Prime lense yer veriyor. 82 derecelik açıya sahip kamera optimize sabit odak ile merkezde kalmanızı sağlıyor. Ayrıca düşük ışık koşullarında da en iyi performansı sunuyor. 

Geniş bir dinamik aralığı olan kamera Full HD 60fps görüntü çıkışını gelişmiş görüntü motoru sayesinde bozulma olmadan aktarabiliyor. Lens tamamen cam iken özel bir kapağı ile de korunuyor. 

USB Tip-C üzerinden bağlantı kurduğunuz kamerada bir mikrofon mevcut değil ve harici olarak temin etmeniz gerekiyor. Ayarlarınız için bir profil saklayabilen entegre hafıza mevcut. Kullanımı kolay bir yazılımı olan Elgato Facecam modeli 200$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim