Anlık Bildirim

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) müzik festivaline katılacak mı?

Dogecoin için Dogepalooza isminde müzik festivali düzenlenecek. İlk kez düzenlenecek festivale Elon Musk'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) müzik festivaline katılacak mı? Tam Boyutta Gör

İngiliz eğlence dergisi NME’nin haberine göre Soul müzik efsanesi Dionne Warwick, Dogecoin (DOGE) temalı bir müzik festivaline katılacak.

Türünün ilk örneği olacak olan bu etkinlik, 9 Ekim’de Texas, Sugarland’de gerçekleşecek. Tüm zamanların en önemli kadın vokallerinden olan Dionne Warwick, yaklaşan performansı için oldukça heyecanlı olduğunu söylüyor. 80 yaşındaki şarkıcı yaptığı açıklamada Dogecoin adını taşıyan Dogepalooza’yı “anlamlı bir olay” olarak nitelendirdi:

“Bu anlamlı festivalin bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum”

Etkinliğin web sitesine göre, festivalden elde edilen tüm gelir çeşitli hayır kurumlarına bağışlanacak. En önemli Dogecoin “amigosu” olan Tesla CEO’su Elon Musk ise yakın zamanda meme token’a adanan festival düzenleme fikrini destekledi.

Elon Musk bu tarz etkinliklere ilgisi ile biliniyor ancak bu Dogecoin festivaline katılıp katılmayacağı konusunda net bir bilgi maalesef yok. Dogecoin (DOGE) haberimizin yazımı itibariyle CoinMarketCap verilerine göre 0,2818 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim