Anlık Bildirim

Bitcoin'e meydan okuyan Elon Musk'ın serveti eridi: En zenginler listesinde geriledi

Son zamanlarda yaşanan gelişmeler, Bitcoin (BTC) tweetleri ve Michael Burry'nin ilgi gören büyük kısa filminin ardından Elon Musk zenginlikte ikinci sırasını Bernard Arnault'a kaptırdı.

Elon Musk dünyanın en zenginleri listesinde geriledi Tam Boyutta Gör

Bloomberg verilerine göre Tesla CEO'su Elon Musk, günde 3,16 milyar dolar kaybettikten sonra milyarderler sıralamasında üçüncü sıraya gerilemiş durumda. Yerine geçen isim ise şu anda lüks şirketler grubu LVMH Moët Hennessy'nin 72 yaşındaki CEO'su Fransız Bernard Arnault oldu.

Bloomberg, Musk'ın net değerinin Ocak zirvesinden bu yana yüzde 24 düştüğünü tahmin ediyor. Öyle ki Ocak ayında serveti zirveye ulaşan Musk, Amazon CEO'su Jeff Bezos'u geride bırakarak gezegendeki en zengin kişi konumuna gelmiş, Şubat ayı sonlarında Bezos bu unvanı geri almıştı.

Mart ayı başlarında Musk, piyasa dalgalanmaları nedeniyle Arnault tarafından kısa bir süre geride kaldı, ancak daha sonra en zengin ikinci kişi unvanını geri almayı başardı. Fakat bu da çok uzun sürmedi.

Tesla hisseleri, Pazartesi seansını yüzde 2,19 düşüşle kapattı ve kısmen gün içi en düşük seviyesi olan 562 dolardan toparlandı.

Musk'ın Bitcoin ile ilgili son tweetleri düşüşe katkıda bulundu ve birçok hissedar bunları şirketin ana faaliyetlerinden bir dikkat dağıtıcı olarak algıladı. Bu ise hisselere etki ederek ünlü girişimcinin servetinin erimesine sebep oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8096 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Ekonomi ve Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim