Anlık Bildirim

Elon Musk sinyali verdi: Starlink, DOGE kabul edebilir

Elon Musk, Twitter'daki Starlink Dogecoin kabul etmesi hakkındaki tweete yanıt verdi. Bu yanıt, Dogecoin yatırımcılarını heyecanlandırdı.                              

Elon Musk’ın Starlink paylaşımı DOGE'yi hareketlendirdi Tam Boyutta Gör

Tesla CEO’su Elon Musk, sık sık yaptığı paylaşımlar ile popüler meme kripto para birimini hareketlendirmeyi başarıyor. Bu kez Elon Musk, uydu interneti erişimi sağlamak üzere inşa edilmiş uydu takımyıldızı Starlink’in en büyük meme token Dogecoin’i kabul etmeye başlayabileceğinin sinyalini verdi.

Musk, topluluktan gelen böyle bir talebe göz kırpan yüz emojisi ile yanıt verdi. Bu yanıt Starlink’in Dogecoin’i kabul edeceğini düşündürdü.

DOGE yatırımcılarını heyecanlandırdı

Tesla’nın web sitesinde satılan bazı ürünlerinde DOGE ile ödeme kabul etmesi, kripto para biriminin değerini önemli derecede artırmıştı. Şimdi ise Tesla CEO’su Elon Musk, yeni paylaşımında uydudan internet sağlayıcısı Starlink’in en büyük meme coin olan Dogecoin’i kabul etmeye başlayabileceğini ima etti.

Ayrıca SpaceX’in fan mağazasında da Dogecoin ödemelerini etkinleştirebilir. Uzay araştırma şirketi, 2022‘nin ilk çeyreğinde fırlatılması planlanan DOGE-1 adlı bir ay görevi için DOGE‘yi kabul etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim