Anlık Bildirim

Elon Musk kripto para tweetleri atmaya devam ediyor

Kripto para piyasasını tepetaklak hale getirdiği düşünülerek büyük tepki toplayan Elon Musk, kripto paralar hakkında tweet atmaya ve piyasayı sallamaya devam ediyor.

Elon Musk kripto para tweetleri atmaya devam ediyor Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasındaki son dönemdeki dalgalanma devam ederken kripto para dünyasının belkide en çok konuşulan ismi Tesla’nın CEO‘su Elon Musk yine bir paylaşımda bulunarak akıllarda soru işaretleri yaratmaya devam etti.

Twitter üzerinden “Diamond hands” paylaşımı yaparak Tesla’nın BTC satmadığı imasında bulunduğu düşünülen Elon Musk, halen piyasa ile oynadığı için bu tavrı takipçileri tarafından eleştirildi. 

Bazı kullanıcılar Elon Musk’ın DOGE’dan mı yoksa BTC’den mi bahsettiğini anlayamadığını belirtti. Sonraki tweet'inde 1 dolar banknot üzerinde DOGE maskotu olan bir resim paylaştı.

Diaomond Hands nedir?

Diamond Hands tanım olarak hisse senetleri gibi ileride değerlenecek varlıkları elde tutmaya denir. Hisse senedi piyasasında risk ve kayıplara rağmen istediği hedef için pozisyon almaya hazır kişilere bu tanım söylenir. 

Her ne kadar Elon paylaşımı yapsada BTC düşüşünü sürdürüyor. BTC’nin bu düşüşü kripto para topluluğunu endişelendirmişe benziyor ki diğer kripto paralar da bundan oldukça etkileniyor. Haberimizin hazırladığımız esnada CoinMarketCap verilerine göre BTC 39.819 dolardan işlem görürken Ethereum (ETH) 2.691 dolardan işlem görüyordu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12337 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
3 etiket daha Bitcoin (BTC) dogecoin Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim