Anlık Bildirim

Elon Musk: Tesla “büyük ihtimalle” Bitcoin ile ödeme almaya devam edecek

Dünyanın en zengin insanlarından olan Elon Musk tarafından yapılan açıklamada Tesla şirketinin “büyük ihtimalle” Bitcoin ile ödeme almaya devam edeceği söylendi.

Tesla CEO’su Elon Musk, Crypto Council for Innovation tarafından düzenlenen “The B Word” konferansında yaptığı açıklamada Tesla’nın “büyük ihtimalle” Bitcoin ile ödeme almaya devam edeceğini; ancak bunun yenilenebilir enerji kullanımının yüzde 50’nin üzerine çıkıldığında olabileceğini ifade etti.

Elon Musk: Tesla BTC ile ödeme almaya devam edebilir Tam Boyutta Gör

Musk ayrıca Bitcoin’in enerji kullanımının bu sene başlarında önemli ölçüde arttığını ancak Çin’in madencilik üzerinde uyguladığı düzenlemeler sayesinde artık yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneldiğini belirtti. Bilindiği üzere, Tesla şubat ayında Bitcoin ile ödeme kabul ettiğini söylemiş; ancak mayıs ayında fazla enerji kullanımı sebebiyle bu uygulama askıya alınmıştı. Ünlü iş adamı, yenilenebilir enerjiyle yapılan madenciliğin en ucuz madencilik yöntemi olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Elon Musk: Tesla BTC ile ödeme almaya devam edebilir Tam Boyutta Gör

Elon Musk yaptığı açıklamada lider kripto para birimini arttırmak veya yükseltmek için uğraşmadığını, kendisinin de elinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) tuttuğunu belirtti. Ayrıca, CEO'su olduğu bir diğer dev şirket SpaceX’in de elinde Bitcoin bulundurduğunu açıklamalarına ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim