Anlık Bildirim

Epic Games Launcher'ın Ryzen işlemcileri ısıtma sorununu gidermeyi amaçlayan yama yayınlandı

PC oyunculuğunda Steam'in en büyük rakibi konumundaki Epic Games ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir sorun tespit edilmişti. Şimdi de bu sorun için yeni bir yama yayınlandı.

Epic Games Launcher'ın Ryzen işlemcileri ısıtma sorununu gidermeyi amaçlayan yama yayınlandı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden biri olan dijital oyun platformu Epic Games, özellikle verdiği ücretsiz oyunlar ile birçok oyuncunun kalbini fethetmiş durumda. Ancak ne yazık ki uygulamanın kendisi hala pek de kullanışlı değil. Ergonomi açısından rahat olmayan uygulama, aynı zamanda bilgisayarları da biraz zorluyor. 

Geçtiğimiz günlerde de sizlere aktardığımız gibi bir Reddit kullancısının fark etmesi ve diğer kullancıların da durumu onaylaması üzerine Epic Games Launcher'ın Ryzen işlemcileri daha sıcak çalıştırdığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz saatlerde bu durumu çözmesi için bir yama yayınlandı.

Epic Games çalışanı Sergiy Galyonkin'in aktardığına göre bu durum bir hata sebebiyle meydana geliyor. Yayınlanan 11.0.2 yamasının da bu durumu düzeltmesi lazım ancak Galyonkin, bunun tam bir çözüm olmadığını da belirtiyor. PC Gamer'ın başka bir önerisi de yamayı yükledikten sonra sorunun düzelmemesi durumunda uygulamanın silinip tekrardan yüklenmesi. Ancak siz her şekilde Epic Games'i, görev yöneticisinin başlangıç kısmından pasif hale getirmeyi unutmayın.

16 MB'lık yama şu anda indirilebilir durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4493 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, ryzen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim