Anlık Bildirim

Epic Games Mağazası güncelleniyor: Profiller, önizleme ve daha fazlası

Verdiği ücretsiz oyunlar ile gündemde olan Epic Games'in mağazası güncelleniyor. İşte yakın yayınlanacak olan güncellemeye dair detaylar.

Epic Games Mağazası güncelleniyor Tam Boyutta Gör

Haftalık olarak verdiği ücretsiz oyunlar ile gündemden düşmeyen Epic Games'in en çok eleştiri aldığı kısım şüphesiz mağaza uygulamasının arayüzü. Ancak geçtiğimiz yılın sonlarında bizleri birçok güncellemenin beklediği söylenmişti. O güncellemelerden birinin detayları da geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Mağazada Önizleme Özelliği

Epic Games Mağazası'nda gezerken bildiğiniz gibi oyun hakkında ismi dışında biraz daha ayrıntı istiyorsanız, oyuna tıklayıp direkt olarak oyunun sayfasına gitmeniz gerekiyor. Yeni gelecek olan özellikle birlikte oyuncular mağazada gezerken imleci oyunun üzerinde tutarak çok da ayrıntılı olmayan bazı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Epic Games Mağazası güncelleniyor

Profil Güncellemesi

Epic Games'in özellikle profil kısmı uzun bir süredir eleştiriliyordu. Yeni güncelleme ile birlikte profil kısmı biraz daha geliştirilecek. Aşağıdaki görsele bakarak yeni profiller konusunda biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz.

Epic Games Mağazası güncelleniyor Tam Boyutta Gör

Ayrıca Epic Games bu yeni güncellemede "Başarımlar" kısmını da iyileştirmeyi vaat ediyor. PlayStation kupalarından alışık olduğumuz Bronz, Gümüş ve Altın sınıflandırmasına sahip bir yol izleyecekler gibi duruyor. 

Tüm bu yenliklerin geleceği güncellemenin tarihi ne yazık ki bilinmiyor ancak yakın bir tarihte geleceğini söyleyebiliriz. Güncelleme geldiğinde yine sizlere iletmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10467 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim