
Ekşi Sözlük'ten açıklama geldi
Ekşi Sözlük’e Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından getirilen erişim engeli devam ediyor. Kullanıcılar Türkiye’nin önemli internet sitelerinden bir tanesine erişemezken Ekşi Sözlük’ten beklenen resmi açıklama geldi.
Twitter üzerinden yapılan açıklamada Ekşi Sözlük’ün avukatları ve yöneticilerinin durumu takip edebilmek adına Ankara'ya gittikleri belirtiliyor. Ancak paylaşılanlara göre sözlük yetkililerinin ve avukatlarının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan herhangi bir yetkili ile görüşemedikleri aktarılıyor. Bununla birlikte web sitesinin neden erişime engellendiği konusunda da Ekşi Sözlük tarafına bir bildiri yapılmamış durumda.
Bunlara ek olarak Ekşi Sözlük, erişim engeli kararının Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alındığını ifade ediyor. Alınmış olan kararı Ekşi Sözlük’e tebliğ edilmediğinin de altı çiziliyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
4776 kez okundu.
60 kişi, toplam 65 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu, ekşi sözlük ve