Anlık Bildirim

Erişime engellenen Ekşi Sözlük’ten açıklama: Yetkililere ulaşamıyoruz!

21 Şubat tarihinde erişime engellenen Ekşi Sözlük’e VPN kullanılmadan erişilememeye devam ediyor. Öte yandan Ekşi Sözlük tarafından konuya dair resmi bir açıklama yapıldı ve süreçten bahsedildi.
Erişime engellenen Ekşi Sözlük’ten açıklama geldi Tam Boyutta Gör
21 Şubat Salı günü saat 21:00’da erişime engellenen Ekşi Sözlük, kapalı kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte Ekşi Sözlük neden erişime engellendi? sorusu belirsizliğini korumaya devam ediyor gibi görünüyor.

Ekşi Sözlük'ten açıklama geldi

Ekşi Sözlük’e Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından getirilen erişim engeli devam ediyor. Kullanıcılar Türkiye’nin önemli internet sitelerinden bir tanesine erişemezken Ekşi Sözlük’ten beklenen resmi açıklama geldi.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada Ekşi Sözlük’ün avukatları ve yöneticilerinin durumu takip edebilmek adına Ankara'ya gittikleri belirtiliyor. Ancak paylaşılanlara göre sözlük yetkililerinin ve avukatlarının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan herhangi bir yetkili ile görüşemedikleri aktarılıyor. Bununla birlikte web sitesinin neden erişime engellendiği konusunda da Ekşi Sözlük tarafına bir bildiri yapılmamış durumda.

Bunlara ek olarak Ekşi Sözlük, erişim engeli kararının Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alındığını ifade ediyor. Alınmış olan kararı Ekşi Sözlük’e tebliğ edilmediğinin de altı çiziliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4463 kez okundu.
62 kişi, toplam 67 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu, ekşi sözlük ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim