Anlık Bildirim

BTK tarafından Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildi!

Türkiye’nin popüler internet sitelerinden Ekşi Sözlük’e kısa bir süre önce Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından erişim engeli getirildi. Ekşi Sözlük konu hakkında ilk açıklamasını yaptı.
Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildi Tam Boyutta Gör
Türkiye’nin popüler internet sitelerinden Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından getirilen erişim engeli konusunda Ekşi Sözlük, Twitter üzerinden ilk açıklamasını yaptı.

Ekşi Sözlük erişime engellendi

Saat 21:00 itibariyle Ekşi Sözlük’e Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından getirilen erişim engeli sonucunda sözlüğe giriş engellenmiş durumda. Siteye girilmeye çalışıldığında "eksisozluk.com, 21/02/2023 tarihli ve 490.05.01.2023.-100029 sayılı bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu kararıyla erişime engellenmiştir." uyarısı çıkmakta.

Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildi Tam Boyutta Gör
Bununla birlikte Ekşi Sözlük’ün resmi Twitter hesabından “merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız.” açıklaması yapıldı. Dolayısıyla sitenin an itibariyle neden erişime engellendiği belirsizliğini koruyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na ait olan internet2.btk.gov.tr üzerinden yaptığımız sorgu sonucunda da sitenin erişime engellendiği açık bir şekilde gözüküyor. Bununla birlikte kullanıcılar Twitter’da da bir yavaşlama olduğunu ifade ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17402 kez okundu.
191 kişi, toplam 233 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekşi sözlük, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim