Anlık Bildirim

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Do Not Disturb, Netflix’te yayında

Karakomik Filmler serisinde gemi büfecisi olarak gördüğümüz Ayzek karakterinin maceralarını anlatan Cem Yılmaz’ın Do Not Disturb filmi Netflix platformunda erişime açıldı.
Netflix Tam Boyutta Gör
Netflix ile uzun vadeli bir ortaklığa giden Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonunun ardından bu platformdaki ilk filmi olacak Do Not Disturb ile yeniden karşımızda. Bu kez Ayzek karakterinin macerasını izliyoruz.

Do Not Disturb ne anlatıyor? Ayzek kimdir?

Ayzek karakterini ilk olarak Karakomik Filmler serisinde gemi büfecisi olarak görmüştük. 1970’li yılların sonlarında yayınlanan Aşk Gemisi dizisindeki Isaac Washington karakterinden ilham alan Ayzek kendi filmine kavuştu.

Do Not Disturb adıyla yayınlanan film, pandemi nedeniyle gemideki işini kaybeden Ayzek yani Metin karakterinin bir otelde gece resepsiyonu olarak iş bulmasıyla başlıyor. Ayzek ilk iş gecesinin sabahına kadar pek çok maceraya atılmak zorunda kalıyor.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği filmde Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya Zafer Algöz, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk ve Tülin Özen gibi isimler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4063 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ayzek, Do not disturb ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim