Anlık Bildirim

Ethereum (ETH) 2 bin 547 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdı

Kripto para dünyasının popüler para birimi Ethereum, 16 Nisan 2021'in ilk saatlerinde 2 bin 500 doları geçerek hızlı bir başlangıç yaptı. Sonraki saatlerde düşüşe geçti.

Ethereum (ETH) 2 bin 547 dolarla tüm zamanların rekorunu kırdı Tam Boyutta Gör

En popüler ikinci kripto para Ethereum günün ilk saatlerine hızlı bir giriş yaptı. Berlin hard fork’unun gerçekleşmesiyle birlikte Ethereum da yükselişe geçti ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İlerleyen saatlerde yeniden 2.400 dolar seviyesine düştü. 

Ağdaki bazı önemli sorunların çözülmesiyle birlikte, Ethereum, tarihte ilk kez 2.500 dolara yükselerek kendi rekorunu tazeledi. Ethereum yaklaşık 2 ay önce tarihinde ilk kez 2.000 dolar seviyesine ulaşmıştı. Ünlü analist Lark Davis son gelişmeler ışığında şu yorumda bulundu:

"Ethereum’u bu seviyelerde görmek harika olsada hala önceki değerini üçe katlayan Bitcoin’in gerisinde kalıyor. Bana göre değerinin çok altında fiyatlanıyor."

Günün geç saatlerinde yaşanan bu artış, Rotshchild Investment’ın Grayscale fonu aracılığıyla Ethereum’a 4.75 milyon dolarlık yatırım yapma kararı nedeniyle gerçekleşmiş olabilir. Çok kısa bir süre önce 2.547 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu kaydeden Ethereum, haberimizin hazırlandığı an itibariyle 2.410 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9634 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ethereum, ath ve
2 etiket daha ethereum fiyatı Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim