Anlık Bildirim

Ethereum ağında işlem ücretleri son 8 ayın en düşük seviyesine geriledi

Ethereum işlem ücretlerinde büyük düşüş yaşanıyor. En yüksek zamana kıyasla yüzde 97 düşüş yaşandı. Bu düşüş Ethereum ağı için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Ethereum işlem ücretleri düştü Tam Boyutta Gör

Ethereum ağında işlem ücretleri, bu yılın ilk yarısında rekor seviyeye yükseldikten sonra kripto para piyasasında kaydedilen fiyat düzeltmesiyle birlikte çok keskin bir düşüş yaşadı. Öyle ki Ethereum ağının işlem ücreti son 8 ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Zincir üstü (on-chain) veri sağlayıcısı Santiment tarafından paylaşılan verilere göre, Ethereum (ETH) işlemleri için ortalama işlem ücreti, önceki yıldan bu yana görülmemiş seviyelere geriledi. 

Temmuz ayı itibariyle Ethereum ağında 1 ETH göndermek için 2,19 dolarlık işlem ücreti (gas) ödemek gerekiyor. Karşılaştırmak gerekirse Ethereum ağındaki işlem ücretleri Mayıs ayının ortasında 70 dolar seviyesindeydi.

Ethereum işlem ücretleri yüzde 97 düştü

Sonuç olarak Ethereum (ETH) ağındaki işlem (gas) ücretleri, tarihi zirvesinden by yana yüzde 97 düşüş yaşadı. Santiment analistleri bu düşüşü, Ethereum (ETH) ağı için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyor. 

Zira Ethereum için gas ücretlerinin düşmesi ağdaki tıkanıklık sorunlarının da minimum düzeye inmesi anlamına geliyor. Böylece Ethereum ağında işlemler çok daha rahat bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim