Anlık Bildirim

F1 2021 sahiplerine güzel haber: Nvidia'dan ışın izleme ve DLSS desteği, AMD'den performans güncellemesi

Oyun dünyasının sevilen yarış oyunu serilerinden F1'in yeni oyunu F1 2021'e Nvidia'dan ve AMD'den yeni geliştirmeler geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

F1 2021'e AMD ve Nvidia'dan özel geliştirmeler geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Codemasters'ın yaptığı popüler yarış oyunu serisi F1'in yeni oyunu F1 2021 geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Çıkışının ardından da hem AMD'den hem de Nvidia'dan güzel haberler geldi. 

Nvidia'dan F1 2021'e DLSS ve Işın İzleme

F1 2021'e bugünden itibaren ışın izleme ve DLSS desteği gelmiş durumda. F1 2021'de %65'e varan performans artışıyla her GeForce RTX GPU, ışın izleme açıkken 1440P'de 60 FPS ve üzerinde bir performans yakalayabiliyor. GeForce RTX 3070 ve üzeri modellerde ise maksimum ayarlar ve ışın izleme açıkken 4K'da 60 FPS'nin üzerine ulaşılabiliyor.

AMD'den Yeni GPU Sürücüsü

AMD'nin yeni Radeon Software Adrenalin sürücü paketi sayesinde F1 2021 sahipleri oyunda %26'ya varan bir performans artışına sahip oluyor. Sürüm notları ayrıca 4K'da oynarken ve ışın izleme açıkken %6'ya kadar performans artışı görebileceğinizi iddia ediyor.

F1 2021, şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Oyunun düz hali de aslında güzel bir performans vaat ediyor diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim