Anlık Bildirim

FADU en hızlı PCIe 5.0 SSD çözümünü duyurdu

FADU Echo SSD sürücüsü PCIe 5.0 standardında geliştirildi ve 14.6GBps hızlarına ulaşabiliyor. Sadece 5.2W enerji tüketim  değeri ile önemli bir verimlilik sağlıyor. 

FADU Echo SSD Tam Boyutta Gör

Intel on ikinci nesil Core işlemciler ve Zen 4 mimarisi ile yaygın kullanıma geçeceği tahmin edilen PCIe 5.0 için üreticilerin hazırlıkları sürüyor. FADU Technology en hızlı çözümünü duyurdu.

FADU Echo SSD neler sunuyor?

FADU Echo SSD firmanın ilk ve aynı zamanda en hızlı PCIe 5.0 SSD ürünü oldu. PCIe 5.0 x 4 ara yüzü yanında NVMe 1.4+ ve OCP Cloud Spec 2.0 standartlarına da uyumluluk sunuyor. 16 kanal ONFi 5 ara yüzü ile etkileyici hızlara ulaşıyor. 

Sürücünün yazma hızları 10.4GBps seviyelerinde gezinirken okuma hızları da 14.6GBps seviyelerinde. Rastgele erişim performansı ise okumada 3.4 milyon IOPs, yazmada 735K IOPs oluyor. 

İhtiyaca göre farklı kapasitelerde hazırlanacak olan sürücü sadece 5.2W enerji tüketiyor. En erken gelecek yıl başlarında PCIe 5.0 destekli işlemciler piyasada bekleniyor ancak FADU Echo SSD çözümü gelecek yılın sonlarına doğru piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim