Anlık Bildirim

Far Cry 6'nın ışın izleme ve FSR desteği yeni nesil konsollarda olmayacak

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 6'nın ışın izleme ve FSR desteğinin yalnızca PC'de olacağı açıklandı.

Far Cry 6'nın ışın izleme ve FSR desteği sadece PC'de olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiricililğini ise Ubisoft Toronto'nun yaptığı popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6'dan yeni bilgiler geldi.

Işın İzleme ve FSR Konsollarda Yok

Son dönemin oyun tarafında en sevilen teknolojileri olan ışın izleme ve AMD'nin FSR desteği ne yazık ki Far Cry 6'da sadece PC'de bulunacak. Geçtiğimiz saatlerde Ubisoft'un 3D programcısı Wccftech'e, ışın izlemenin PC'ye ait bir özellik olduğunu aktardı. Ardından emin olmak adına TechRadar, Ubisoft ile iletişime geçti ve FSR ve ışın izlemenin yalnızca PC'ye özel bir özellik olacağı doğrulandı.

Işın izlemenin yeni nesil konsollarda sunulmuyor olması gerçekten üzücü. Ayrıca Xbox'ın da FSR'yi kullanacağı açıklanmıştı ancak bu oyun özelinde ne yazık ki Xbox sahipleri FSR'yi deneyimleyemeyecek. Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için 7 Ekim 2021'de çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim