Anlık Bildirim

Güvenilir bir kaynağa göre Far Cry 7, seriyi kökten değiştiren bir oyun olacak

Oyun dünyasının popüler gazetecilerinden birisi olan Jason Schreier, Far Cry 7 ile birlikte serinin kökten bir değişime gideceğini söylüyor.

Far Cry 7 seriyi değiştirecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı oyun dünyasının popüler yapımlarından birisi olan Far Cry'ın altıncı oyunu bu yıl içerisinde çıkışını yapacak. Bir süredir hep aynı tarzda giden oyun için oyuncular bir hayli şikayetçiydi ancak işler değişecek gibi duruyor.

"Far Cry 7 Seriyi Kökten Değiştirecek"

Geçtiğimiz günlerde oyun dünyasının güvenilir gazetecilerinden Bloomberg yazarı Jason Schreier, serinin yedinci ana oyunundan çok farklı bir şey beklediğini söyledi. Triple Click podcast'inde konuşan Schreier'in aldığı duyumlara göre Far Cry 6'dan sonra Far Cry serisi tamamen farklı bir yola gidecek. Ne yazık ki ne tarz bir değişiklik olduğunu açıklamadı.

Daha öncesinde Far Cry 2 ile Far Cry 3 arasında da çok büyük olmasa da net bir değişikliğe gidilmişti. Ancak üçüncü oyundan bu yana birbirine çok benzeyen oyunlar gördüğümüzü söyleyebiliriz. Umuyoruz oyuncuların beğensini kazanan ve yine hikaye odağında kalan bir yapım olur.

Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için 7 Ekim 2021'de çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12594 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
far cry, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim