Anlık Bildirim

Doom, Quake ve Wolfenstein geliştiricisinin gizemli yeni bir projesi ortaya çıktı

Doom, Quake ve Wolfenstein gibi oyunların geliştiricisi olan id Software'in Project 2021B isimli yeni bir projesi Avustralya Sınıflandırma Kurulu tarafından derecelendirildi.

id Software'in Project 2021B isimli projesi derecelendirildi Tam Boyutta Gör

FPS türüne ait en önemli oyunları geliştiren stüdyo id Software'in gizemli bir projesi daha ortaya çıktı. Daha öncesinde Doom, Quake ve Wolfenstein gibi serileri bizlere sunan stüdyo, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor gibi duruyor.

Project 2021B Avustralya'da Derecelendirildi

Geçtiğimiz günlerde Avustralya Sınıflandırma Kurulu'nda geliştiricinin id Software olduğu, yayıncının da Bethesda olduğu Project 2021B isimli bir proje derecelendirildi. "M", yani +18 yaş sınırına sahip olan bu yeni proje için ne yazık ki hiçbir detay bulunmuyor. Ancak derecelendirmenin "Tüketici Tavsiyesi" bölümünde bu projenin çevrimiçi etkileşime sahip olduğu belirtilmiş.

Daha öncesinde Project 2021A projesi de aynı şekilde ortaya çıkmıştı ve iki ay sonra Doom 3: VR Edition olduğu ortaya çıkmıştı.

XboxEra'dan Nick Baker ise geçtiğimiz aylarda, klasik bir FPS oyununun id Software ve MachineGames tarafından yeniden geliştirildiğini bildiğini söylemişti. Tek oyunculu ve çok oyunculu modların yanı sıra bir kadın kahramanı da içereceğini de eklemişti. Tüm bu söylentileri birleştiricne akla hemen Quake gelmiyor değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim