Anlık Bildirim

PUBG’ye rakip geldi: FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER

FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER klasik battle royale unsurlarını 30 yıllık Final Fantasy evrenindeki ikonik unsurlarla birleştirerek fark yaratmaya çalışıyor. 

FFVIIFS Tam Boyutta Gör

PUBG: New State oyunu mobil platformları kasıp kavururken sürpriz bir isimden türe yeni bir oyun katılıyor. Square Enix stüdyosu FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER oyununu indirmeye sundu. 

FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER neler sunuyor?

FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER firmanın 30 yıllık FF kültürünü battle royale tarzıyla buluşturuyor. Daralan haritalarda sağ kalmaya çalışırken farklı unsurlarla FF evreninde olduğunuz hissettiriliyor. 

Yakın dövüş için ikonik kılıçlar ve farklı silahlar oyunda yer alırken bunlara uygun sınıflardan seçim yapabiliyorsunuz. Oyun alanındaki yaratıklar size tecrübe ve can kazandırıyor. Kendi özel canavarınızı çağırarak da rakiplerinize üstün gelebilirsiniz. 

Ara yüzü ile PUBG oyununu andıran FFVIIFS oyunu FF evrenindeki haritalar, mekanlar, yaratıklar ve silahlarla kategorisinde farklılaşmaya çalışacak. Her sezon yine sürpriz etkinlikler oyuncuları bekliyor. Oyun için en az 3GB RAM tavsiye ediliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.android_googleplay.ff7fsww

https://apps.apple.com/us/app/ffvii-the-first-soldier/id1536906780
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim