Anlık Bildirim

FIFA 22 sonunda çıkışını yaptı: İşte oyundan son fragman

Electronic Arts'ın yeni FIFA oyunu FIFA 22 sonunda çıkışını yaptı. Oyun; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Stadia için erişime açıldı.

FIFA 22; PS5, PS4, Xbox Series/One, PC ve Stadia için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise EA Canada'nın yaptığı FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 22 sonunda çıkışını yaptı.

Oyun şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Stadia için erişime açık. PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümünün eski nesil olduğunu belirtmekte fayda var. Oyunun en iyi deneyimlenebileceği platform PlayStation 5 ve Xbox Series

Oyun için paylaşılan çıkış fragmanını ve aynı zamanda FIFA'nın yeni teknolojisi HyperMotion'ın tanıtıldığı videoyu aşağıda bulabilirsiniz. HyperMotion detaylarını da videonun altında bulabilirsiniz.

FIFA 22 HyperMotion

Gelimiş 11'e 11 Maç Yakalama

Xsens kostümleri, bugüne kadar ilk kez yüksek yoğunlukta oynayan 22 profesyonel futbolcunun hareketini yakalamayı mümkün kılıyor. Eşsiz hacimdeki yüksek kaliteli gerçek insan hareketi verisi, bireylerin ve takımların FIFA 22’deki hareketlerini güçlendiriyor.

Makine Öğrenimi

İleri teknoloji ve tescilli makine öğrenimi algoritması, gelişmiş maç yakalamadan 8,7 milyonun üzerinde kareden öğreniyor, ardından gerçek zamanlı yeni animasyonlar yazarak sahadaki çeşitli etkileşimlerde organik bir futbol gerçekçiliği yaratıyor.

Özgün Tüm Hareketi

Xsens kostümleri, bugüne kadar ilk kez yüksek yoğunlukta 2 oyuncunun tamamının her temasını, müdahalesini, sprintini ve çekişmesini kaydediyor, FIFA 22’deki 4.000’den fazla yeni animasyonun altyapısını sağlayan verileri yakalıyor ve futbol yoğunluğunu, hassasiyeti ve oyundaki her oyuncunun fiziğini geliştiriyor.

Taktiksel Yapay Zeka

Yeni nesil konsollardan güç alan derin oyuncu zekası, her oyuncuya hem hücum hem de savunma dizilişlerini ve hareketlerini daha iyi anlama imkanı sağlayarak yepyeni bir gerçeklik seviyesi oluşturuyor.

Hücumda

Saniyede 6 kat daha fazla karar verme kabiliyeti, forvetlerin çevre farkındalıklarını artırıyor, oyun kurarken daha akıllı koşular yapmalarını ve boşta kalan toplara daha hızlı reaksiyon göstermelerini sağlıyor.

Defansta

Yeniden düzenlenen savunma yapay zekası, takımların artık taktiksel açıdan daha bütün bir şekilde hareket etmesini mümkün kılarken, sahada hareket ederken ve boş alanları kapatırken biçimlerini korumalarını sağlıyor.

FIFA 22; PS5, PS4, Xbox Series/One, PC ve Stadia için çıktı Tam Boyutta Gör

Makine Öğrenimi - Akış

Gelişmiş 11’e 11 Maç Yakalama’daki 8,7 milyondan fazla kareden öğrenim yapan Makine Öğrenimi - Akış makine öğrenimi algoritması, gerçek zamanlı yeni animasyonlar yazarak oyuncuların topu kontrol etmek veya daha temiz bir vuruş yapmak için topa yaklaşırken uzun adımlarını ve koşu ritmini daha iyi ayarlamasını mümkün kılıyor.

Kinetik hava Mücadeleleri

Geliştirilmiş iki oyunculu etkileşim teknolojisi, oyuncu animasyonlarını senkronize ederek hava toplarına ilk ulaşan olma mücadelesinde daha yüksek gerçekçilik ve hassasiyet oluşturuyor. Ortalarda, uzaklaştırılan toplarda ve uzun paslarda savunma ve hücum oyuncularının itmesini, çekmesini ve çekişmesini bu sayede daha kaliteli göreceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim