Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator, Xbox'ta 100 GB yer kaplıyor

Xbox Series S/X'e yakın zamanda gelecek olan Microsoft Flight Simulator'un konsol sürümünü oynamak isteyenlerin, neredeyse 100 GB yer kapladığı için bir miktar SSD alanını temizlemeleri gerekecek.

27 Temmuz'da Xbox Series X/S'de yayınlanmasının ardından oyuncular, Microsoft Flight Simulator'ın önyüklemesini yaptıktan sonra piyasaya çıkar çıkmaz oynama fırsatını yakalayacaklardı. Görünüşe bakılırsa bu ne yazık ki mümkün değil . Microsoft Flight Simulator için ön yükleme seçeneği mevcut, ancak kullanıcılar tarafından yalnızca 200 MB'lık bir dosya indirilebildiği ve kalan 97.2 GB'lık kısmının oyunun lansman gününe kadar indirilemeyeceği bildirildi.

Flight Simulator Xbox'ta 100 GB yer kaplıyor Tam Boyutta Gör

Yüksek boyutlar normalleşiyor

100 GB'lık oyunlar daha yaygın bir uygulama haline gelirken, PlayStation 5'in SSD'si, oyun boyutlarını çok daha küçük hale getirmeye yardımcı olan sıkıştırma teknolojilerine izin veriyor. Bu, tüm çapraz platform oyununda görülebilir. Series X'e kıyasla PS5 oyunları önemli ölçüde daha küçük dosya boyutlarına sahip.

Bazı örneklere bakacak olursak; Control (25.7GB vs 43,6GB), Subnautica (3.8GB vs 8.3GB), Marvel's Avengers (74.1GB vs 116.6GB) ve Assassin's Creed Valhalla (41.8GB vs 72.5GB) bunlardan birkaçı. Oyunun PlayStation platformunda ne kadar küçüleceğini görmek ise ilginç olurdu fakat ne yazık ki asla bilemeyeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim