Anlık Bildirim

Football Manager 2022 duyuruldu: İlk günden Xbox Game Pass'te

Oyun dünyasının sevilen menajerlik simülasyon oyunu Football Manager 2022'nin çıkış tarihi açıklandı. Oyunun ilk günden Xbox Game Pass'e ekleneceği de duyuruldu.

Football Manager 2022'nin çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sega'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sports Interactive'in yaptığı futbol menajerliği oyunu Football Manager 2022'nin çıkış tarihi açıklandı.

Açıklamaya göre Football Manager 2022, 9 Kasım'da PC (Steam ve Epic Store), Xbox One, Xbox Series için çıkış yapacak. Ayrıca oyunun ilk günden hem PC hem de konsol için Xbox Game Pass'te olacağı da duyuruldu. 

Oyunun PC ve konsol sürümü dışında yine 9 Kasım'da iOS ve Android cihazlar için de mobil sürümünün çıkış yapacağı açıklandı. Mobil sürüm için ayrıntılı bilgiler ilerleyen süreçte açıklanacak. 

Football Manager 2022 Detayları

Futbol yalnızca en iyisi olup kazanmakla ilgili değildir. Olasılıkları alt üst etmek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve başarıya ustalık ve beceri ile ulaşmayla ilgilidir. Zirveye ulaşmak için savaşmak ve dünyayı şoka uğratmak ya da uçurumun kenarından geriye dönmek için çabalamak... En güzel anılar bunlardır. Kulübünüzün kaderinin mimarı sizsiniz. Kaderleri size bağlı. Kulübünüzün hayallerini gerçeğe dönüştürmek için önemli olan anlarda üstün gelin ve en iyi menajerler arasında yerinizi alın. 

  • Oyununun zirvesine doğru bir yolculuğa çıkarak kulübünüzün başındakilerin hedeflerini ve taraftarlarınızın ulvi beklentilerini yerine getirin.
  • Keşfedilmemiş yetenekler için tüm dünyada keşfe çıkın veya eğitilmekte olan genç yeteneklerinizi potansiyellerini ortaya çıkarmak için destekleyerek kendi takımınızdakileri yetiştirin.
  • Maç Gününde takımınızı zafere ulaştıracak taktikler ve stratejilerle tasarlanmış, oyuncularınızın benimseyebileceği bir futbol kimliği oluşturun.

Katılım sağlayan dijital mağazalardan oyun piyasaya sürülmeden önce FM22'yi (Steam/Epic/Windows) önceden satın alan menajerler, %10 indirime ve genellikle oyunun piyasaya sürülme tarihinden iki hafta önce kullanılabilir olan oyunun Erken Erişim versiyonuna erişime sahip olacak.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9981 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, football manager ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim