Anlık Bildirim

Francis Ford Coppola imzalı Megalopolis'ten ilk fragman yayınlandı

Usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın kayda değer bir bütçeyle hayata geçirdiği yeni filmi Megalopolis'ten ilk fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen filmden beklentiler oldukça yüksek.
Francis Ford Coppola'nın Megalopolis'inden ilk fragman Tam Boyutta Gör
Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de Megalopolis olacak. Yaşayan en büyük yönetmenlerden biri olan Francis Ford Coppola'nın 80'li yıllardan beri üzerinde çalıştığı, sonunda kendi parasıyla finanse ederek hayata geçirebildiği yeni filmi, dünya prömiyerini önümüzdeki günlerde Cannes Film Festivali'nde yapacak.

Coppola'nın 120 milyon dolar gibi kayda değer bir bütçeyle hayata geçirdiği Megalopolis'in Cannes'daki prömiyerine günler kala, filmden ilk fragman yayınlandı. Coppola tarafından paylaşılan bu fragman, son derece görkemli ve epik bir filmin sinemaseverleri beklediğini gösteriyor.

Coppola, Megalopolis'i Başyapıtı Olarak Görüyor

Bir felaketin sonrasında geçen Megalopolis, New York'u bir ütopya şehir olarak yeniden inşa etmek isteyen idealist bir mimara odaklanıyor. Film her ne kadar ABD'de geçiyor olsa da Coppola, Roma İmparatorluğu'ndan esinlenen bir medeniyet tasviri ortaya çıkarıyor.

Adam Driver'ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Dustin Hoffman ve Giancarlo Esposito gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Coppola, neredeyse kırk yıldır hayata geçirmeye çalıştığı Megalopolis'i bir nevi magnum opus'u, yani en büyük eseri olarak görüyor. Bu yüzden filmden beklentiler oldukça yüksek. Megalopolis'in bu beklentileri karşılayıp karşılamadığını önümüzdeki günlerde Cannes'dan ilk yorumlar geldiğinde göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim