Anlık Bildirim

The Batman filminden Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı

2022 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan The Batman'den yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde Batman'in kendisini kostümünü net bir şekilde görebiliyoruz.

The Batman'den yeni görsel Tam Boyutta Gör

DC çizgi roman evreninin ve genel oalrak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi yapılıyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden yeni bir görsel paylaşıldı.

Yayınlanan yeni görselde Batman bulunuyor. Görsel sayesinde Batman'in kostümünü de net bir şekilde inceleyebiliyoruz. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Şu anda yalnızca vizyon tarihini bekliyor eğer bir kez daha ertelenmezse. 

Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

The Batman'den yeni görsel Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim