Anlık Bildirim

Galaxy S22 Ultra’nın görselleri ve detayları sızdırıldı: Note serisi seneye de üretilmeyebilir

Galaxy Note serisinin marka haklarını yenilemeyen Samsung, kalem tasarımını S serisine geçirmişti. 2022 yılında duyurulması beklenen S22 Ultra'nın, S Pen içeren fotoğrafları ve detayları ortaya çıktı.

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Samsung, Galaxy Note serisini bu yıl üretmeyeceğini açıklamıştı ve serinin marka haklarının yenilenmediğini duymuştuk. Şirketin önümüzdeki yıl S22 serisini duyurması beklenirken, S22 Ultra’nın erken tasarım görüntüleri sızdırıldı.

Köşeli tasarım geri dönüyor

Mevcut S21 serisine göre önemli değişikliklere giden şirket, Note 20 serisine benzer bir tasarım ile gelecek. Dört tarafında keskin köşe hatları bulunan telefon, 6.8 inç kavisli ekran tasarımı ve yüksek yenileme hızına sahip AMOLED panel kullanacak. Ayrıca 163.2 x 77.9 boyutlarında ve 8.9 mm kalınlığa sahip olacak.

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

S22 ultranın kamera tasarımına baktığımızda, S21 serisinde gördüğümüzün aksine çıkıntılı bir tasarım ile geliyor. Bununla beraber Samsung, dörtlü kamera kullanımını tercih etmiş. Telefonun alt kısmında ise, USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir mikrofon bulunuyor. Ayrıca mikrofonlar hem üst hem alt kısımlara konumlandırılmış.

Note serisi üretilmeyebilir

Galaxy S21 Ultra modelinde gördüğümüz S Pen kalemi, S22 Ultra modelinde de kullanılmaya devam edecek. Snapdragon ve Exynos çipseti kullanılacak telefon, satıldığı bölgeye göre farklı işlemciler ile gelecek. Kalem kullanımı ve Note serisine oldukça benzer özellikler taşıyan S22 Ultra, Samsung’un Note serisini tamamen bitirdiğine işaret ediyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9478 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim