Anlık Bildirim

Galaxy Tab Active 3 en zor koşullar için tasarlandı

Samsung’un Galaxy Tab Active 3 modeli askeri standartlarda zorlu koşullara dayanıklılık sunuyor. Exynos 9810 yonga seti ile de serinin en iyi performansına imza atıyor.

Galaxy Tab Active 3 en zor koşullar için tasarlandı Tam Boyutta Gör

Samsung’un zorlu ortam koşulları için tasarladığı Active mobil cihaz serisi uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde pazardaki varlığını devam ettiriyor. Galaxy Tab Active 3 serinin en güçlüsü ve dayanıklısı olacak.

Galaxy Tab Active 3 özellikleri

Galaxy Tab Active 3 modeli 8 inçlik 1920x1200 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. MIL-STD-810H sertifikası ile en zorlu koşullara askeri standartlarda dayanıklı olan tablet IP68 ile de su altında kullanılabiliyor. S-Pen kalemi ise bu sertifikalara dahil değil.

Exynos 9810 yonga setinden gücünü alan Galaxy Tab Active 3 modeli 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. 5050mAh kapasiteli batarya USB 3.1 Tip-C üzerinden hızlı şarj oluyor. Ayrıca batarya olmadan sadece USB bağlantısı ile de çalışacak yeteneğe sahip.

WiFi 6 ve LTE ile verimli internet bağlantısı sunabilen tablet modelinin arka kısmında 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Galaxy Tab Active 3 için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim