Anlık Bildirim

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition tanıtıldı: Türkiye'de de satılacak

Samsung, usturlaptan ilham alan yeni bir akıllı saat duyurdu. Ülkemizde de satışa sunulacak Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition isimli model özellikle astronomi meraklılarının ilgisini çekecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni bir akıllı saat çıkardı. Şirket, Galaxy Watch 6 Classic'in "Astro Edition" olarak adlandırılan özel bir versiyonunu duyurdu. Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi için tasarlanan model Türkiye'de de satın alınabilecek.

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Sınırlı sayıda üretilen saat sadece 47 mm boyutunda sunuluyor. Takımyıldızlarını, yıldızları ve diğer gök cisimlerini tasvir eden bir "astro çerçeve" ile donatıldığını belirtelim. Ek kumaş kayış ve Astro Edition koleksiyon ürünleriyle birlikte sunulacak.

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Usturlaptan ilham alıyor

Samsung, akıllı saatin yazılımına pusula işlevi ve ay ve güneş evrelerinin takibi de dahil olmak üzere antik usturlaplardan esinlenen öğeler eklediğini belirtiyor. Özel kadran, kullanıcıların güneş ve ayın hareketlerini doğrudan bileklerinden takip etmelerini sağlayacak.

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition siyah renkte sunuluyor. Fiyat etiketi 544 dolar. Akıllı saat Bahreyn, Mısır, Irak, Ürdün, Kuveyt, Fas, Umman, Katar, Suudi Arabistan, Türkiye ve BAE gibi belirli MENA pazarlarında satın alınabilecek. Türkiye fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim