Anlık Bildirim

Yeni duyurulan Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 büyük ön sipariş rakamları yakalıyor

Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 büyük ön sipariş rakamlarına ulaştı. Şirketin S serisi telefonlarına kıyasla şaşırtıcı talep artışı yaşanıyor.

Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 güçlü ön siparişler alıyor Tam Boyutta Gör

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir telefonları olacak Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ü duyurdu. Cihazlar henüz satışa çıkmadı ancak S serisinin satış beklentilerinin altında kalması, Xiaomi gibi Çinli üreticilerin piyasada yayılması gibi faktörler ile sıkıntı yaşayan Samsung, yeni katlanabilir telefonları ile tekrar rekabet edebilecek gibi gözüküyor.  

Katlanabilir telefon talebi artıyor

17 Ağustos tarihinde ön siparişe açılan telefonların, toplam ön sipariş sayısının 600.000’e ve kilidi açılmış modeller ile beraber 800.000 gibi yüksek bir rakama ulaştığı söyleniyor. Samsung’un bir önceki katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Fold 2’nin yalnızca 80.000 adet ön sipariş aldığı açıklanmıştı.

Yeni katlanabilir telefonların popülerliği artarken, daha çok genç kişiler tarafından tercih ediliyor. Z FOLD 3’ü ön sipariş yapan kişilerin yarısının 20’li ve 30’lu yaşlarda müşteriler olduğu tespit ediliken, Z Flip 3 yüzde 57 oranına sahip.  Katlanabilir telefon sektöründe birden çok modeli bulunan Samsung'un bu konumda tek olduğunu düşünürsek, büyük üreticilerin bu sektöre girmesi durumları değiştirebilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim