Anlık Bildirim

Game Boy ile Bitcoin madenciliği denemesi

32 yılı geride bırakan emektar Game Boy konsolu şimdi de Bitcoin madenciliğine konu oldu. Amatör bir elektronik mühendisi konsolu Bitcoin zincirine bağlamayı başardı.

Game Boy ile Bitcoin madenciliği denemesi Tam Boyutta Gör

Kripto para zincirleri üzerinde madencilik yapabilmek için belirli bir seviyede donanım şart ancak bazı amatör ruhlu geliştiriciler efsane olmuş cihazlar üzerinde madencilik yaparak ilginç deneyimler ortaya koyuyor.

Game Boy ile Bitcoin madenciliği

Stacksmashing adındaki bir elektronik mühendisi 32 yaşını geride bırakan emektar Game Boy ile Bitcoin madenciliği yapma fikrini denemek istemiş. Biraz harici donanım yardımı alarak bunu başarmış.

8-bitlik konsolun internet bağlantısı olmadığı için Pokemon gibi oyunlarda alış veriş için kullanılan seri bağlantı ara yüzünden bir Raspberry Pi bağlayarak dış dünyaya açmış. Sharp LR35902 işlemcisi 4.19MHz hızında çalıştığı için haliyle bir gelir elde edebilmek yıllar sürebilir.

Bugün madencilik için üst seviye ekran kartları veya özel olarak geliştirilmiş bilgisayar sistemleri kullanılıyor. Yine de belirli bir işlem gücü sunan her sistemin eğlence amaçlı da olsa kripto para kazımı yapabileceğini görmüş olduk.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16042 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), game boy bitcoin ve
2 etiket daha game boy Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim