Anlık Bildirim

Xbox, Game Pass servisini TV'lere ve diğer bağımsız cihazlara getirmeye çalışıyor

Xbox'tan gelen açıklamaya göre şirket şu anda Game Pass servisini sadece internete bağlı olan, konsola ihtiyaç olmayacak şekilde bağımsız cihazlara getirmek için çalışıyor.

Game Pass, bağımsız cihazlara gelecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz saatlerde Xbox tarafından oyun dünyasının geleceği ve Game Pass aboneleri adına heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Xbox Game Pass, Bağımsız Cihazlara Gelecek

Geçtiğimiz saatlerde Xbox tarafından yapılan açıklamaya göre şu anda Xbox Game Pass sistemini bağımsız cihazlara getirme planının üzerinde çalışılıyor. Açıklama göre bu sistem sayesinde yalnızca internete bağlı bir cihaz ve kontrolcü ile Xbox Game Pass üzerinden oyun oynayabileceğiz. 

Şirket şu anda bu sistemi doğrudan televizyonlara ekleyebilmek için küresel televizyon üreticileri ile birlikte çalışıyor. Xbox yöneticilerinden Liz Hamren, "Bazıları yıllarca ortaya çıkmayacak olan birçok yeni donanımlar üzerinde çalışıyoruz. Geleceği inşa ederken daha fazla kişiye ulaşabilmek için Xbox deneyimini bugün daha fazla kişiye ulaştırmaya çalışıyoruz. Üzerinde çalıştığımız yeni donanımların çoğu bizim tarafımızdan yapılmayacak. Örneğin, Game Pass deneyimini doğrudan internete bağlı TV'lere yerleştirmek için küresel TV üreticileriyle birlikte çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim