Anlık Bildirim

Epic Games'ten bir sürpriz daha: Control ücretsiz oldu!

Epic Games'in indirimleri devam ederken, hediye edilecek Gizemli Oyun'un ne olduğu ortaya çıktı. Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu Control erişime açıldı.

Control, Epic Games'te ücretsiz Tam Boyutta Gör

Epic Games bildiğiniz gibi her hafta bir veya birden fazla oyun hediye ediyor. Verdiği oyunlar çoğu zaman başarılı oyunlar oluyor ancak nadir de olsa Epic Games, büyük ismi olan oyunlar da hediye ediyor. İlk hafta NBA 2K21 hediye eden Epic, ikinci hafta Among Us vererek oyuncuları bir az hayal kırıklığına uğratmıştı ancak geçen hafta Frostpunk vererek tekrar oyuncuların gönlünü aldı diyebiliriz.

Bu Hafta Control Bedava

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun ise Remedy'nin 2019 yılında çıkış yapan başarılı oyunu Control oldu. Oyunu hesabınıza ekleyebileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. 

Epic Games'in bu hafta verdiği ücretsiz oyunu 17 Haziran 17.59'a kadar hesabınıza ekleyebilirsiniz. Haftaya verilecek oyunlar ise Hell is Other Demons ve Overcooked! 2. 

Bu hafta verilen oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Epic Games'te şu an indirimlerin olduğunu hatırlatalım. Ayrıntıları burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26495 kez okundu.
62 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Ücretsiz Oyun ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim