Covid-19 Haberleri

Etiket
Son dakika covid-19 haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), covid-19 hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 YIL

GİRİLEN İÇERİKLER
215 HABER 15 GALERİ

Covid-19 Son Dakika Haberleri

Güncel Coronavirüs Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika coronavirüs haberleri de dahil olmak üzere coronavirüs ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 15 galeri ve 200 adet coronavirüs haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 4 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

coronavirüs İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel coronavirüs haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Coronavirüs Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni coronavirüs haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son coronavirüs haberlerini okuduktan sonra, Sağlık İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

COVID-19 Hakkında 🦠

Koronavirüs hastalığı 2019 (COVID-19) şiddetli akut solunum sendromu koronavirüsü 2 (SARS-CoV-2)'nin neden olduğu bulaşıcı bir hastalıktır. İlk vaka ile Çin'in Hubei eyaletinin Vuhan şehrinde Aralık 2019 tarihinde karşılaşılmıştır. O zamandan bu yana yayılmaya devam etmiş ve hala daha devam eden bir pandemiye neden olmuştur. 3 Mart 2020 itibarıyla dünya çapında ölüm oranı %3,4 olup, Kasım 2021 tarihi itibarıyla Dünya'da 251.252.276'nın üzerinde onaylanmış vaka, 227.469.739'un üzerinde iyileşen varken virüs nedeniyle 5.075.036'dan fazla hasta da hayatını kaybetti.

COVID-19 hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

COVID-19 pandemisiyle ilgili Dünya'da ve Türkiye'de yaşanan tüm gelişmeleri, Google'da teknolojiden son haberleri söyle araması yaparak Türk bilişim sektörünün lider portalı DonanımHaber'den takip edebilirsiniz.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim