Anlık Bildirim

GeForce kartlarının madencilik kısıtlaması kaldırıldı

Ampere tabanlı Nvidia ekran kartlarına uygulanan madencilik kazım sınırlaması tamamen bypass edilebiliyor. Geliştirici hafta sonunda yeni aracını kullanıma sunacak.

GeForce RTX Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın oyuncu ekran kartlarındaki yoğunluğu azaltmak için kullandığı kazım oranını kısıtlayıcı yazılım bugüne kadar sayısız kırma teşebbüsüne maruz kaldı. Şimdi ise yazılımın tamamen aşıldığı ifade ediliyor.

Nvidia RTX LHR v2 Unlocker nedir?

Sergey adlı bir hacker tarafından geliştirilen Nvidia RTX LHR v2 Unlocker aracı GeForce RTX 3000 serisinin kazım kısıtlamasını BIOS üzerinden tamamen kaldırdığını iddia ediyor. Ayrıca RTX A serisi iş istasyonu hızlandırıcılarda da durum aynı.

Kilit aracını kullanarak GeForce RTX 3000 ekran kartlarının kazım sınırını kaldıranların ayrıca Sergey tarafından hazırlanan sürücüleri de kurmaları gerekiyor. Kilit aracı kurulduğunda bu sürücüler de otomatik olarak kuruluyor.

Sergey hali hazırda aracın test aşamasında olduğunu ve başarılı sonuçlar aldığını belirtiyor. Yeni araç RTX 3080 Ti ekran kartında 115MH/s, RTX A5000 ekran kartında ise 110MH/s seviyeleri yakalanabiliyor. Yeni araç 26 Şubat tarihinde beta olarak indirmeye sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5788 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, geforce rtx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim