Anlık Bildirim

Sadece 300 kişi DOOM Eternal GeForce RTX 3080 Ti paketi satın alabilecek

Nvidia bu kez kartı her satın alan oyuncuya değil sınırlı sayıda oyuncuya oyun hediyesi veriyor. DOOM Eternal GeForce RTX 3080 Ti şanslı kişilerin elinde olacak.

GeForce RTX 3080 Ti için DOOM Eternal paketi hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

DOOM Eternal GeForce RTX 3080 Ti Limited Edition Demon Slayer adı verilen paketin satışı sadece çekilişi kazanan kişilere yapılacak. Yani ekran kartını satın alan her oyuncuya bir hediye yok. 

GeForce RTX 3080 Ti için ilginç hediye

Bethesda Softworks ve id Software iş birliğinde başlayan kampanya kapsamında Nvidia GeForce RTX 3080 Ti ekran kartı ile özel bir DOOM Eternal oyun paketi hediye edilecek ancak sadece çekilişle. 

Paket içerisinde GeForce RTX 3080 Ti ekran kartı, DOOM Eternal Deluxe Edition Steam kodu, oldukça büyük bir DOOM Eternal: The Ancient Gods temalı mat, Titanium Slayer heykelciği, peluş bebeği, tişört ve sırt çantası yer alıyor. 

Devam eden kayıt kabul sürecinde oyuncuların istenen formu doldurması gerekiyor. 7 Temmuz tarihine kadar devam edecek kayıt kabulü sonrasında 8 Temmuz tarihinde ise çekiliş yapılacak. Çekilişi kazanan 300 kişi 48 saat içerisinde 1400 Avro ödeyerek paketi satın almak zorunda. Aksi takdirde yedek talihlilere sıra gelecek. 

Katılım linki
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim