Anlık Bildirim

Gelecekteki AirPods'lar bulunduğunuz ortamı algılayabilecek

Ürün kalitesini geliştirmek isteyen Apple, yakın bir zamanda AirPods için yeni bir patent aldı. Bu yeni patent sayesinde kulaklıklar, kullanıcıların bulunduğu ortamı algılayabilecek.
Gelecekteki AirPods'lar bulunduğunuz ortamı algılayabilecek Tam Boyutta Gör
Apple, gelecekteki AirPods'lar için yeni yükseltmeler üzerinde çalışmakta. Geçtiğimiz günlerde AirPods'un kutusu üzerinde dokunmatik bir ekran bulundurması için yeni bir patent alan şirket, şimdilerde ise bir başka patent daha aldı. 

Apple, AirPods için Sanal Dinleme Ortamının Ölçümü isimli yeni bir patent aldı

Ses kalitesi ve güçlü basları gibi birçok özelliğiyle geniş çapta iyi olarak kabul edilen AirPods'larda, ses kalitesini artıran ve Apple cihazlarıyla sorunsuz bağlantı sağlayan özel olarak tasarlanmış bir çip kullanılır. Gürültü engelleme teknolojisine de sahip bu kulaklıklar için Apple, bugün yeni bir sertifika aldı. 

Amerika Birleşik Devletleri Ticari Marka ve Patent Ofisi'nden Sanal Dinleme Ortamının Ölçümü için teknik bir patent alan Apple, patent açıklamasında bu yeni özelliğin, kullanıcıların arabada, çimende, sınıfta, trende veya oturma odası gibi çeşitli ortamlarda ses veya video içeriği dinleyebilecekleri senaryoları özetleyeceğini söyledi. Böylece kulaklıklar, bulunulan ortama göre ses düzeylerini ayarlayacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim