Anlık Bildirim

General Motors logosunu değiştirerek, elektrikli araçlarla ilişkilendirdi

Yeni GM logosu, sıfır emisyonlu bir geleceğin temiz gökyüzünü ve Ultium platformunun enerjisini çağrıştıran canlı mavi tonlardan oluşan bir renk gradyanı içeriyor.

General Motors logosunu değiştirerek, elektrikli araçlarla ilişkilendirdi Tam Boyutta Gör

General Motors, şirkete yeni bir yön vermek için tasarlanmış yepyeni logosunu tanıttı. GM'nin son logosunu değiştirmesinin üzerinden yaklaşık on yıl geçti, ancak bu güncelleme şirketin 113 yıllık tarihindeki en radikal yeniden tasarımı temsil ediyor.

En belirgin değişiklik, logoda büyük harfler yerine küçük harf "gm" kullanılması diyebiliriz. Alt çizgi yalnızca, pilleri ve elektrikli araçlar için Ultium platformunu simgeleyen "m" harfinde mevcut ve harfin içindeki boşluk da bir elektrik fişine benzetilmiş. Gradyan geçişli mavi karenin de köşelerde yuvarlatılarak, yeni logonun bir akıllı telefon uygulamasıyla da ilişkilendirildiğini söyleyebiliriz.

General Motors logosunu değiştirerek, elektrikli araçlarla ilişkilendirdi Tam Boyutta Gör

GM elektrikli araç modellerini genişletiyor

GM pazarlama direktörü Deborah Wahl, Cuma günü gazetecilere verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı: "Bu sadece 113 yıldaki beşinci logo değişikliği ve muhtemelen, 1964'ten beri yaptığımız en ilerici şey."

Bir otomobil markası ailesinin ana şirketi olarak GM logosu, Ford veya Tesla gibi bazı rakipleri kadar tanınmıyor. Yeni logo, Cadillac Lyriq'den GMC Hummer EV'ye kadar şirketin yeni elektrikli araçlarının hiçbirinde görünmeyecek. Bu nedenle, pazarlama kampanyası, tek bir markanın satışlarını artırmaktan ziyade şirketin elektrifikasyon konusundaki genel taahhüdünü iletmeyi amaçlamakta.

General Motors logosunu değiştirerek, elektrikli araçlarla ilişkilendirdi Tam Boyutta Gör

GM, 2020'de iki yeni elektrikli aracı tanıttı: 2022'nin sonlarında üretilmesi beklenen Cadillac Lyriq SUV ve 2021'in sonlarında piyasaya sürülmesi planlanan GMC Hummer EV. Ancak otomobil devi, elektrikli arabaları piyasaya sürmekte çok geç kaldığı için eleştirilerin odağındaydı. Bir sonraki model, 2017'den beri satışta olan Chevrolet Bolt'un iki yeni versiyonu olacak. Üretimlerinin 2021 yazında başlaması bekleniyor. GM'nin ayrıca 640 km'ye kadar menzile sahip elektrikli bir Chevrolet pikap piyasaya süreceği de gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10228 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gm, general motors ve
2 etiket daha elektrikli araç logo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim