Anlık Bildirim

Google Pixel 5a çalışır vaziyette görüntülendi

Teknoloji devi Google'ın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeyi planladığı Pixel 5a modelinin, çalışırken çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

Google Pixel 5a çalışır vaziyette görüntülendi Tam Boyutta Gör

Google'ın bu senenin ortalarında piyasaya sürmesi beklenen akıllı telefon modeli Google Pixel 5a ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de cihazın tüm tasarımını gözler önüne seren fotoğraflar paylaşıldı.

Slashleaks web sitesinde yayınlanan görsellerde Pixel 5a olduğu iddia edilen cihazın ekranı dikkat çekiyor. Zira ekranda ön kamera için herhangi bir çentik veya delik olmadığını görüyoruz. Akıllara hemen, acaba ekran altı kamera ile mi gelecek gibi bir düşünce geliyor ancak üst çerçeveye dikkatli bir şekilde bakıldığında, ön kamera sensörünün burada konumlandırıldığı görülüyor.

Google Pixel 5a çalışır vaziyette görüntülendi Tam Boyutta Gör

Mayıs ayında tanıtılabilir

Kilit ekranındaki parmak izi simgesine bakarak konuşacak olursak, cihazda ekran altına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcı olduğunu söyleyebiliriz. Fotoğraflar ayrıca Pixel 5A'nın donanımı hakkında bazı bilgiler ortaya koyuyor. Muhtemelen akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile gelecek.

Fotoğraflardan biri, 2020 sonbaharında piyasaya çıkan Pixel 5 ve Pixel 4a 5G'ye benzer şekilde, video sabitleme özelliğine sahip kamera arayüzünü gösteriyor. Google Pixel 5a'nın resmi olarak Mayıs 2021'de tanıtılmasının beklendiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim