Anlık Bildirim

Getir, Premier Lig takımı ile sponsorluk anlaşması yaptı

Online market uygulaması Getir, İngiltere'deki bilinirliğini artırmak için Tottenham Hotspur ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Üç yıl boyunca global sponsoru oldu.

Getir, Tottenham Hotspur ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Türk girişimciler tarafından kurulan Getir, bu sene başında Londra’da hizmet vermeye başlayarak yurt dışına ilk adımını atmıştı. Getir, İngiltere’deki bilinirliğini artırmak için Premier Lig takımı ile sponsorluk anlaşması yaptı. Tottenham Hotspur’un üç yıl boyunca global sponsoru oldu.

Getir, ilk kez İngiltere’de sponsorluk anlaşması yaptı. Firmadan yapılan açıklamada “Beklemede kalın. Heyecan verici bir yıl olacak” ifadelerine yer verilerek yeni anlaşmaların sinyali verildi.

Getir yurt dışında nerelerde teslimat yapıyor?

Getir, İngiltere’de Londra, Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool and Bristol şehirlerinde hizmet veriyor. Hizmet verdiği şehir sayısını yıl sonuna kadar 15’e çıkarmayı hedefliyor.

Bu sene Ocak ayında İngiltere’de teslimata başlayan Getir, Mayıs ayında Amsterdam’da, Haziran ayında Berlin ve Paris’te teslimata başladı. Temmuz’da BLOK isimli uygulamayı satın alarak Barselona, Madrid ve Milano operasyonlarını devraldı. İlerleyen dönemde ABD’de teslimata başlamayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim